Egy nem túl fiatal ház felújítása

Főnix projekt

Főnix projekt

Áttörés

2020. augusztus 08. - Beara

Sanyinak sikerült átjutnia a 70cm-es alapon. 

dscn6954.JPG

dscn6960.JPG

És elkezdte a szennyvízcső lefektetését is. Folytatás a jövő héten, most már falon belül. Holnap nem megyünk, mert Benit látogatjuk meg a táborban.

Én folytattam, amit eddig csináltam. Beszereztünk egy festékszórót. Hát, kicsit csalódtam. Az biztos, hogy nagyon macerás használat után kitakarítani. Valószínűleg a használatát is gyakorolni kell még és valószínűleg az új alapozó nem olyan jó, mint az előző, de szerintem a hengeres festésünk szebb lett. Azt hiszem, legközelebb a rács festésénél veszem elő. A hammerite mehet egyből vastag rétegben és sok helyen nehéz is hozzáférni ecsettel. 
Az ajtóra kerítek a régi alapozóból. Mikor utoljára festéket vettünk, nem emlékeztünk, hogy hol vettük és  paraktikerben nem volt. Így trilak univerzális alapozót vettünk helyette. De azóta megtaláltuk, hogy a bauhausban kapható a swingcolor festék.
dscn6950.JPG

Az önkormányzat végre rendbetette az utcát. Eltakarították a levágott ágakat és tüskéket, lenyírták a gazt és azt is elszállították. Most már sokkal jobban néz ki a környék.
dscn6963.JPG

 

süti beállítások módosítása