Egy nem túl fiatal ház felújítása

Főnix projekt

Főnix projekt

Lambériázás

2021. október 01. - Beara

Szépen megszárad és ki is fehéredett a festés a fürdőben, nem kell már javítgatni. Vagyis mégis, mert feltettük a lambériát, ami pár helyen leszedte a festéket. Egy helyen a szögbelövő hagyott nyomot és máshol pedig Sanyi zsebében lévő ceruza firkálta össze a falat. De már csak akkor javítunk, ha minden készen van. 
A lambériával együtt a fénycsövet is be lehetett tenni végre a helyére. Már hiányzott, mert fóliázás felfogta az összes fényt és nagyon sötét lett a fürdő. 

img_4872_2.jpg

Most olyan, mintha lámpa égne a mennyezeten.fenycso1.jpg

Befejeztük a lécezést a szobában is. A lambériát ott egyelőre nem tudjuk feltenni, mert még nincs vakolva. Egyébként is az aljzatkiegyenlítéssel és laminált padló lerakással kellene haladni, hogy végre hívhassuk a kéményest, hogy üzembe helyezze a kályhát.

Végül elkezdtem összerakni a fürdőszoba bútorokat, de rögzítőcsavar hiány miatt már nem tudtuk a helyükre tenni őket. Megint barkácsboltba kell mennünk, de nem is baj, mert bojler is kell, nem tudjuk kivárni, míg megérkezik a hőszivattyú. Szeretnék meleg vízzel kezet mosni úgy, hogy nem itthonról kell a melegvizet vinnünk hozzá. 

A bejegyzés trackback címe:

https://fonixprojekt.blog.hu/api/trackback/id/tr4016706266

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

harakiri576 2021.10.03. 13:44:57

meleg viz -> meruloforralo! par ezerbol megvan, es jol jon akkor is, ha epp nincs gaz, vagy a kazan kiesik.

Beara 2021.10.03. 20:00:23

Köszönjük a tippet! Már beszereztünk egy kis vízmelegítőt. Ez sem volt vészes és mégis csak a csapból fog folyni a melegvíz.
Gáz nincs én sem is lesz. A fatüzelésű kályha lesz a vészmegoldás mindenre.
süti beállítások módosítása