Egy nem túl fiatal ház felújítása

Főnix projekt

Főnix projekt

Hőszivattyú szünet

2021. december 12. - Beara

Most, hogy már nem sürgős a hőszivattyú, mert idén már nem tudnak jönni beüzemelni, lehet kicsit mással is foglalkozni. Épp itt volt már az ideje egy kis villanyszerelésnek. Ami igazából egyelőre vakolás, de a vége pár működő konnektor lesz.

dscn8864_2.jpg

Végül mégis sikerült a 2 ágyat egymásra rakni matracostul. 
dscn8848.JPGFiúk szerint kényelmes volt, majdnem mint itthon. 

A fiókok lassan készülgetnek. A fiók alj helyét is kimartam és a csúszólécét is. Indulás előtt gyorsan össze is ragasztottuk őket. Az biztos, hogy nem lesz kész a szekrény jövő hétre. 
dscn8852.JPGdscn8858.JPG
Pont befér a 4mm-es rétegelt lemez a helyére.dscn8860.JPG

Nyaralunk

A hőszivattyú ma sem lett beüzemelve, mivel még mindig több ponton szivárog. Szegény easykit-es srác jó korán jött és későn ment. És majd még jöhet újra. Csak közben keríteni kell egy vízvezeték szerelőt is, hogy legközelebb már tuti jó legyen.

Én délelőtt összeraktam az ágyakat. Vettünk normális matracot is és vastag takarót. Megy majd a harc, hogy ki aludjon az ágyon. A veszteseknek marad a kanapé.
dscn8843.JPG
Használaton kívűl egymásra lehet tenni a 2 ágyat. Mivel mi a legvastagabb matracot vettük, mert a többi nem tűnt elég keménynek, így nem fér el az alsó ágy matracostul a másik alatt. Majd csinálnom kell valami toldást a 2 közé.

Délután haladtam a vizsgaremekkel. A 3 fiókot csinálom éppen. Délután 4-ig el voltam a réses elemek véséssel és holanpra  maradtak a csoposak.
dscn8845.JPG
Vacsi után a fiúk társasjátékoztak. Nyaraláskor is állandóan játszottak. Beni közölte akkor, hogy nem is kell elmennünk sehova, elég ha egy hétig otthon társasozunk, Szóval most kicsit nyaralunk is.
dscn8847.JPG

süti beállítások módosítása