Egy nem túl fiatal ház felújítása

Főnix projekt

Főnix projekt

Villanyszerelés

2021. december 18. - Beara

Holnap gyakorlati modulzáró vizsgám lesz, így ma nem tudunk a házban aludni. Ezért már tegnap este oda mentünk és mégis ott aludtunk. Az este most nem mozizással, hanem társasozással telt. Kezdünk egyre jobban berendezkedni ott is, hogy ne kelljen mindent ide-oda cipelnünk. A héten étkészletet vettünk és sikerült helyet is csinálni a tányéroknak.
dscn8875.JPG
Szerencsére a kályha most már egész gyorsan felfűti a szobát, kb. egy óra alatt sikerül elérnünk a 20-22 fokot. Igaz, hogy gyorsan fogy a fa és Sanyinak minden hétvégén fél napja favágással telik, de legalább nincs hideg. 

Talán még pár nap és befejezem a vizsgaremeket. Nem igazán vagyok elégedett a művemmel, de sietni kell, nincs idő túl sokáig időzni egy művelettel. A fiókok kicsit ferdék lettek. Újra kellene csinálni, de se kedvem se időm nincs rá. Annyira azért talán nem szörnyű, hogy meg is buktassanak miatta.
dscn8870.JPG
A fiókok nagyjából készen vannak, még felületkezelni kell őket. A fiók alja még eléggé szorul, annak a helyén is kell bővíteni kicsit. Aztán jöhet a fiókcsúszok felszerelése, aztán a korpusz összeállítása, felületkezelés és aztán még egy csomó marás. Még a fiókelőlapok sincsenek kész, de legalább a táblásítás meg van. És még lábak is kellenek.
dscn8866.JPG
Sanyi közben halad a villanyszereléssel ( ha éppen nem kell a fiúkkal társasoznia). Jó lesz ha végre nem hálózzák be a szobát a hosszabbítók. Ha minden jól megy, karácsonyi szabi alatt lesz idő megcsinálni az álgerendát és a világítást is.
dscn8874.JPG

süti beállítások módosítása