Egy nem túl fiatal ház felújítása

Főnix projekt

Főnix projekt

Műhely mennyezet

2022. szeptember 04. - Beara

Sokáig nem tudtuk, milyen borítást fog kapni a műhelyben a plafon. Aztán mikor nem tartotta meg a fólia a szigetelést, egyből arra gondoltunk, hogy osb-t kellene feltenni. Szerencsére Sanyi bővel rendelt belőle, ezért úgy tűnt, pár darabot csak kell majd utánrendelni belőle. Nagyjából igazunk is lett, kis trükközéssel majdnem befedtük az egészet.
dscn9788.JPG

Sorokban haladtunk. Egy réteg fólia, aztán az osb. ezután lehetett az üveggyapotot betuszkolni a helyére. Utálatos dolog ez az üveggyapot. Hiába a teljes védőöltözet az ember még zuhanyzás után is érzi magán a szúró kis részecskéket.
dscn9794.JPG
A szélén maradt egy vékony csík, kb 12cm, amit még osbzni kell. Megpróbáljuk a leesett darabokból megoldani. Ezen kívül még az ablak körül akarunk feltenni még egy réteget. Ehhez valószínűleg venni kell még pár táblát.
dscn9793.JPG

Szomszédtól megint kaptunk gyümölcsöt. Sajnos a málna öntözés hiányában kiszáradt és mégsem terem folyamatosan novemberig. De közben beérett a szőlő, abból kaptunk egy tállal. 

 A héten megint hívni kellett a szippantós autó. Szerencse, hogy hamar tudnak jönni, mert hétfőn jutott eszünkbe, hogy lassan aktuális lenne és kedden már jöttek is. 

A bejegyzés trackback címe:

https://fonixprojekt.blog.hu/api/trackback/id/tr9117923907

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása