Egy nem túl fiatal ház felújítása

Főnix projekt

Főnix projekt

Páramentesítés

2022. december 04. - Beara

Megoldottuk a túlzott párásodás problémáját, beszereztünk egy páramentesítőt. Már korábban meg kellett volna tennünk, mert hiába szellőzettünk minden hétvégén következő péntekre mindig csöpögött mindenhonnan a víz. 1,5 nap alatt össze is gyűjtött kb. 20l vizet. Hétközben is ott lehet hagyni, mert nem csak saját tartályba tud gyűjteni, hanem ki is lehet vezetni. 

dscn9993.JPG

A padlófűtésnek hála a műhelyben kellemes 13-15 fok van. Sokkal jobb így dolgozni, mint a 2-3 fokban. A festeni és ragasztani valókat sem kell a szobába hordani. 
A hétvégén lefestettem a forgácsos dobozt, majd legyártottam az alkatrészeket Áron legozó asztalához, ami a gelérián lesz. 
dscn0003.JPG
Sanyi pedig haladt a rácsos kapuval. Ilyen lesz. Már csak a másik szárny hiányzik.
dscn0009.JPG

dscn0010.JPG

Sikerült elfognunk  egy egeret a csapdával a héten. Cserébe viszont egy másik bosszút állt szombaton és a fél éjszakát hangos rágcsálással töltötte. Hallottuk, de nem tudtuk megfejteni, honnan jön a rágcsálás. 

A bejegyzés trackback címe:

https://fonixprojekt.blog.hu/api/trackback/id/tr417994680

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása