Egy nem túl fiatal ház felújítása

Főnix projekt

Főnix projekt

Levizsgáztam!

2022. január 23. - Beara

Pénteken volt a szóbeli és a gyakorlati vizsga. Kelhettem hajnalban, mert fél 8-ra át kellett érnem a város másik felére. 
A csoport egyik fele a szóbelivel kezdte, a másik a gyakorlattal. Én az utóbbi csoportban voltam, délre már kész is voltam a patikaszekrény ajtajával. (A korpuszt már előre meg kellett csinálni.)  Ebéd után egyből mentem is szóbelizni. Nem tudom, hányast kaptam rá, mert nem árulták el. Nagyjából tudtam mindent, de a vizsgáztatók sokat kötözködtek. Az írásbelim 4-es lett, a vizsgamunkámra 5-öst kaptam. A bizonyítványba is négyes került.

Szombaton kipihentem a tanfolyamot és a vizsgát, de ma már megint a műhelyben voltam. Így, hogy nincs semmi kényszer, sokkal jobb. Csináltam egy vágódeszkát a konyhapult egyik kiseső darabjából. 

dscn8971.JPG

És egy törölköző tartót is. Még száradt a ragasztó, mikor eljöttünk. 
dscn8972.JPG
dscn8976.JPG
Sanyi haladt a villanyszereléssel. Egyre több működő konnektorunk van. Végre nem esünk orra a mindent behálózó hosszabbítókban. 
dscn8978_2.jpg
Jövő héten ideje lenne befejeznem a fürdőszoba ajtót. Még nem lehet becsukni, mert nincs rajta zár és kilincs. És díszburkolat is kell az átjáróba.

süti beállítások módosítása