Egy nem túl fiatal ház felújítása

Főnix projekt

Főnix projekt

Szerelőbeton előkészítés

2022. szeptember 25. - Beara

Tetőlemez panelek még mindig nincsenek. 1 hónap eltelt és még csak nem is jelentkeztek maguktól. Sanyi meg hiába hívja őket, majd visszahívnak.

Sanyi a hétvégén befejezte a föld kihordást és előkészítette a terepet a betonozáshoz. Körberakta téglával a fal mentén.
dscn9823.JPG
Így sokkal rendezettebb lesz, mint a szobában, ahol kis árok maradt a falnál. Csak akkor lesz gond, ha valami apró tárgyat leejtek, mert nem tudom majd kiszedni a lyukakból.

Vasárnap a vasalás is elkészült.
dscn9828.JPG
A szerelő betonra jön majd még 10cm szigetelés, arra újabb vasháló, aztán a padlófűtés csövek, végül beton. A tetején vagy műgyanta lesz vagy az is lehet, hogy marad a beton. Nem nagyon kedvelem a járólapot és szerintem furán is nézne ki egy műhelyben.

Én a hétvégén visszatértem az ideiglenes műhelybe. Megálmodtam otthonra egy sok rekeszes szekrény, azt kezdtem el. Múltkor, mikor a tetőhöz vettünk anyagot, vörösfenyőt is vettünk. Egy pallót feldaraboltam, szeleteltem, majd meggyalultam. Menet közben párszor módosult a terv, így végül ma újra kellett egy kicsit darabolni. Még nem vagyok készen vele, még kell egy hétvége hozzádscn9827.JPG.


süti beállítások módosítása