Egy nem túl fiatal ház felújítása

Főnix projekt

Főnix projekt

Műhely - szigetelés előkészítés

2022. október 16. - Beara

Ismét rövid hétvégénk volt. Bár nem dolgoztunk tegnap, a gyerekek voltak iskolában. Egy után indultunk csak el. A szombat délután annyira volt elég, hogy nagyjából befejezzem a bútort. Vasárnap már csak waxolni kellett. Közel sem lett tökéletes, de nekem tetszik. A legtöbb hibája talán nem is látható, de én tudom minden darabjáról, hogy mi a hibája és mivel küzdöttem sokat. Azt hiszem, a sok fiókos szekrényemnek egyelőre nem állok neki. 
dscn9850.JPG

Szeptemberben nem gondoltam, hogy idén lesz még bikinis idő. Ma gyönyörű időnk volt, délután rövidnadrágra és bikinifelsőre váltottam. Még a paradicsomról is tudtunk szedni pár érett szemet és az eper is termőre fordult.
dscn9853.JPG
Sanyi elkezdte építeni a favázat a műhely köré. Az fogja tartani a szigetelést és a lemez borítást. Ehhez nem vettünk külön faanyagot, így egyelőre abból szemezgettünk, ami korábbról maradt.
dscn9857.JPG
A héten szereztem egy hőkamerát, egészen pontosan egy hőkamerás mobilt. Természetesen ennyit nem lennék hajlandó egy mobilra költeni, mint amennyibe ez került, de mivel 1 éve újra alkalmazott vagyok jár a céges telefon is. 1 év alatt sikerült kitalálnom, hogy mit szeretnék. A hőkamera segítségével meg tudjuk majd nézni, hol kell javítani a szigetelésen. Nem nagy meglepetés, hogy ahol a fény átszűrődik, ott a meleg is elszökik és hogy az ablakok is hasonlóan jól szigetelnek.

flir_20221016t075010.jpg
flir_20221016t075618.jpg

süti beállítások módosítása