Egy nem túl fiatal ház felújítása

Főnix projekt

Főnix projekt

Kültéri világítás

2022. március 06. - Beara

Szombaton befejeztük az ajtónyílás burkolását a fürdőben. A nagyja már készen volt a múlt héten, már csak festeni is szilózni kellett. Teljesen elégedettek vagyunk az eredménnyel. A rétegelt lemez jó választás volt, mert a görbe fal beborítás se jelentett problémát vele. Az ajtónk kicsit még faragnom kellett, hogy be is lehessen csukni, de most már minden tökéletes.
dscn9039_2.jpg
A fürdőből már csak a világítás és a szauna hiányzik. Szauna nélkül megleszünk még egy darabig és a világítás se sürgős. A szekrény beépített világítása is majdnem elég és nappal a fénycsatornának hála egész világos van.

Sanyi a maradék időben megcsinálta a kinti világítást. Felszerelt 2 mozgásérzékelős lámpát. A padlásra is bevezette a villanyt és elhelyezett pár konnektort. 

Én felhasználtam a maradék juhart. Csinálok egy polcot/padot az ablaknyílásba a konyha oldalán. A másik oldalra majd egy ágyneműtartót. Majdnem el is készültem, már csak a felületkezelés és összeállítás van hátra. És persze egy párnát is kellene csinálni a tetejére, hogy kényelmes legyen ülni rajta.
dscn9047.JPG
Azért van ilyen furcsa formája, mert a fal menti "árok" miatt a lába nem lehetnek a falnál. Viszont a tároló felületre meg szükségünk van, ezért így oldottam meg. Még lesz egy polc, de azon még nem vágtam ki a lábak helyét. 

Kicsit untuk már az ott lévő játékokat, ezért vittünk utánpótlást otthonról.
dscn9045.JPG

süti beállítások módosítása