Egy nem túl fiatal ház felújítása

Főnix projekt

Főnix projekt

Jó idő

2023. április 22. - Beara

Végre tényleg itt a tavasz és nem kell megfagyni, ha kimegyünk. Már Ruby is kint tud lenni egész nap. Sokszor még nem tudja magát egyedül elfoglalni, de már alakul.
dscn7656.JPG
A munkaasztalt még mindig nem fejeztük be, mert ez egy rövid hétvége és még az anyagot sem vettük meg a tetejére. De már csak ennyi hiányzik, meg egy kis emelvény a gérvágónak, hogy az asztal síkjába kerüljön.

dscn7661.JPG

dscn7663_1.JPG
Annak ellenére, hogy hatalmas az asztal egész sok hely marad mellette szabadon. A gyalupadnak persze mennie kell, de nincs is szükségünk ennyi felületre.
dscn7664.JPG
Sanyi, mikor éppen nem nekem segített, a veteményessel  haladt. Vetett borsót, répát (ismét), uborkát, cukkinit, napraforgót és elültette a paradicsom palántákat is. 
dscn7665.JPG
Tavaly vettem 6 tő epret és vetettem magról is. A száraz idő miatt ebből 2 + 1 maradt meg. Az 1, amit magról vetettem mostanra szépen kibokrosodott. 
dscn7667.JPG

Ma haza kellett jönnünk, mert Beni megint futóversenyen önkénteskedik és reggel nagyon korán kell indulnia. Lassan gyűlnek a pontjai, de legalább nem hagyta az egészet a 4, évre. 

süti beállítások módosítása