Egy nem túl fiatal ház felújítása

Főnix projekt

Főnix projekt

És lőn világosság

2023. október 01. - Beara

Szombaton Sanyi dolgozott, ezért csak késő délután értünk a házhoz. Sanyi lecsiszolta a glettelést és lemosta falat, majd nekiállt a festésnek. Elég későn végzett vele, de legalább 1 réteg elkészült.
dscn8499.JPG
Én eközben kicsit összepakoltam a műhelyben, hogy neki tudjak állni majd az ajtóknak. A pad, amit tavasszal vettünk, egészen eddig a műhelyben volt. Ha már ott volt, mindig rápakoltam ezt-azt, így kicsit megviselt lett. Ezért kapott egy újabb réteg festéket, egy kis zöldet a sárga után és bekerült a lakótérbe.
dscn8497.JPG
Vasárnapra keresnem kellett valami munkát magamnak, amíg Sanyi befejezi a villanyszerelést. Szigetelni még nem lehet, egyedül pedig nem akartam 2 méteres gerendákat gyalulni. Végül arra jutottam, hogy elkezdem a burkolást a folyosón. Sanyi kikeverte nekem a ragasztót és neki is estem. Kb. 3,5 nm-el haladtam a nap folyamán.
dscn8500.JPG
Még csak egész lapokat tettem le, a darabolást a végére hagyom. 

És a nap végén végre fel lehetett kapcsolni az első lámpát Áron szobájában. És áram is lett minden konnektorban.dscn8502.JPG

dscn8504_1.JPG

Azt hittük, ferde a lámabúra, mert olyan furán állt. Sanyi szétszedte, összerakta, de még mindig ferdének tűnt. Végül kiderült, hogy az égő ferde. Ilyennel se találkoztunk korábban.
dscn8503.JPG

süti beállítások módosítása