Egy nem túl fiatal ház felújítása

Főnix projekt

Főnix projekt

Sziklák

2020. augusztus 23. - Beara

A hátsó szoba földjének kitermelésekor jó pár elrejtett sziklát találtunk. Nem tudom miért ásták el őket a padló alá, de most nem könnyítette meg a munkát.
dscn7078.JPGAzt hiszem, ebből fogjuk építeni a támfalat a szomszéd felé. Nem lesz magas, de mivel Marika néni telkének a talajszintje magasabban van, mint a miénk, muszáj valamit kezdenünk a különbséggel.

Jövő héten sajnos még nem tudjuk kezdeni a betonozást. Még rengeteg apró előkészítő munka van és a jövő héten csak 1 napos a hétvége. De azért már egész jól állunk:

dscn7072.JPG

dscn7082.JPG

Mikor nem lapátoltam éppen földet valahol, fémekkel foglalkoztam. Kiderült, hogy az ablakok fogantyúi rézből vannak. Azokat alaposan megtisztítom és nem is fogom újra lefesteni. Viszont a pántokat le kell, mert rozsdásodnak. 

dscn7046.JPG

dscn7048.JPG

Ezek pedig az ajtóhoz tartoznak:
dscn7065.JPG

Az ajtó kisablakaihoz is megrendeltem már az üveget.
dscn7044.jpg

Tegnap a vizes oda ért a megígért időben. Megcsinálta a vízóra csatlakozást és csinált új kerti csapot. Sanyinak tartott egy gyorstalpalót is, legközelebb már egyedül is boldogulunk.
dscn7059.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://fonixprojekt.blog.hu/api/trackback/id/tr6316174178

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása