Egy nem túl fiatal ház felújítása

Főnix projekt

Főnix projekt

Udvar

2020. szeptember 19. - Beara

Kicsit rendbe raktuk az udvar elejét, mert Sanyi akárhányszor arra járt, mindig nekiállt lapátolni, mivel zavarták a huplik. Viszont így az értelmes munkával nem haladt, ezért inkább megcsináltam én. Tovább építettük a támfalat, a kisebb dombok földjéből pedig betömtük a gödröket. Kigazoltam és a szemetet is összeszedtem.
dscn7176.JPGA terméskő sajnos elfogyott, így a folytatással várnunk kell, addig, míg újabbakat találunk a következő szoba alapjának ásásakor. 

Sanyi a folyosóra nyíló ajtó falazását kezdte el. Mivel nem túl szabályos mellette a fal, nem haladt túl gyorsan. (No meg a folytonos tereprendezéssel is elment az ideje.)
dscn7180.JPG

A héten kitaláltuk, hogy milyen legyen a mennyezet. Szerencsére találtunk más megoldást, mint a gipszkarton. Most ilyet tervezünk:
mennyezet.JPGTélen még a kályha körül üldögéltek, most a hosszabbító mellett.
dscn7182.JPG

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fonixprojekt.blog.hu/api/trackback/id/tr5316207278

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása