Egy nem túl fiatal ház felújítása

Főnix projekt

Főnix projekt

Elkészült a gipszkartonozás

2021. július 24. - Beara

Végre ez is készen van. A következő lépés a burkolás előkészítése, majd burkolás. Aztán vagy akár előbb, plafon lambériázás. Végül a csempe és a plafon között a fal glettelése és festése. Ezzel megint el leszünk egy darabig. De közben készülni kéne a hőszivattyú telepítésre is. Ki kell alakítani a külső egység helyét, be kell csövezni és a gépészeti helységet is be kéne fejezni. Még ajtaja sincs és csak a szerelőbeton van kész.

Ki gondolta, hogy a mosógép vízelvezetése ilyen bonyolult szerkezetet takar. De még időben kiderült, hogy kell és a héten sikerült is megvenni.dscn8382.JPG

 

A villamos szerelvényeket is sikerült elsőre jól elhelyezni. A fürdőben nem ilyen színűek lesznek a szerelvények, hanem fehérek.dscn8385.JPG

dscn8387.JPG

dscn8391.JPG

Az ajtópánt felszerelésére sajnos már nem volt idő. Végül levágtam egy fél centit az ajtó aljából, hogy kényelmesen elférjen ,ne szoruljon se alul se felül. 

A bejegyzés trackback címe:

https://fonixprojekt.blog.hu/api/trackback/id/tr6216637350

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása