Egy nem túl fiatal ház felújítása

Főnix projekt

Főnix projekt

Kutyaágy

2022. március 14. - Beara

Pénteken megjavították a hőszivattyút. Csupán 2 hónapot és egy hetet kellett várni rá, hogy kicseréljenek egy panelt. Remélem, többet nem lesz dolgunk a szervízzel.

Szombaton befejeztem a konyhai polcot. Egyből sokkal rendezettebbnek néz ki az ablak környéke. 
dscn9054.jpg
Áron rendelt egy ágyat a kutyájának is, így meg lett a helye a maradék juharnak is, Egy kicsit ő is segített, megcsiszolta az ágyrácsként funkcionáló raklapot és belegravírozta a fába Betty nevét.
dscn9060.JPG
dscn9062.JPG
Kicsit rendet raktam a szerszámos "szekrény" környékét is. Szörnyen rendetlenek vagyunk, ezért soha nem találunk semmit. Majd ha végre jó idő lesz, akkor elköltöztetjük az egészet a ház első részébe, de most még folyton kell valami és nem szeretünk kijárkálni a hidegbe.
dscn9069.JPG

Folytattuk a háztartás bővítését is. Most már mosni is tudunk. Már semmi akadálya nem lesz annak, hogy egész nyáron a gyerekekkel a háznál legyünk. 
dscn9065.JPG

A bejegyzés trackback címe:

https://fonixprojekt.blog.hu/api/trackback/id/tr5517780354

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása