Egy nem túl fiatal ház felújítása

Főnix projekt

Főnix projekt

Még mindig ablak

2020. február 16. - Beara

Még mindig az ablakok vannak napirenden és még egy darabig azok is lesznek. A fiúk is megpróbáltak segíteni, de elég hamar megunták. 

dscn5919.JPG

dscn5936.JPG
dscn5939.JPG

Igazából még egy ablakkal sem végeztünk. Az egyik szárny letisztítása van kész nagyjából. Még pár helyen kézzel le kell csiszolni, mert a forma miatt nem lehet géppel csinálni. Aztán ki kell javítani a hibáit. Sok szög és tűzőkapocs nyom van rajta és egyik sarka is elég hiányos. Jó pár hétvégém rá fog menni még mire a 3 ablakkal végzek.( És aztán még majd később még 11-et meg kell csinálni).

Annak ellenére, hogy vasárnap van, a villanyszerelő is eljött megtekinteni a helyszínt. Mondjuk itt már tartottunk egyszer egy másik villanyszerelővel, de azóta is várjuk az ajánlatot. A kettes számú villanyszerelő azt ígérte, hogy kb. 2 héten belül fel is teszi az új szekrényt. Már az ELMŰ-nél is megrendeltük a bővítést. 

Kedvenc helyi vállalkozónk, aki a tereprendezést csinálja, sajnos még nem vitte el a sittet és a felesleges földet. a hétre ígérte, de mivel nem jelentkezett, így Sanyi hívta pénteken. Hát, nem csinálta meg, mert lebetegedett az egyik embere. Szerdán hívjuk újra, akkor már tudni fogja, hogy újra munkába tud-e állni az embere vagy sem. Szóval egy kicsit csalódtam, mert azért illett volna magától szólnia, hogy gondja van. 

A héten 2 ablakos cégnek is írtam mailt, természetesen egyik sem reagált. Utoljára 2 hónapjába telt az egyiknek, hogy valami árlista félét küldjön. Remélem, azért most nem tart nekik ennyi ideig megválaszolni a kérdést, hogy mikor érnek rá a felmérést megcsinálni.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fonixprojekt.blog.hu/api/trackback/id/tr615477256

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása