Egy nem túl fiatal ház felújítása

Főnix projekt

Főnix projekt

Falazás 2. rész

2020. április 26. - Beara

Sajnos baromi lassan haladunk és nem is tudnám megmondani, hogy miért. Folyamatosan dolgozunk és mégis több, mint 1 óra 1 sor. A nap végére csak a szükséges magasság feléig jutottunk. 
dscn6381.JPGdscn6383.JPG
Sok időt elvesz a méricskélés és a darabolás. És a neheze még csak most jön, mert innentől állványról kell csinálni. Ez pedig azt jelenti, hogy a mérés és darabolás kivételével mindent Sanyinak kell csinálnia. Még feladogatni sem tudom az elemeket, mert nagyon nehezek.

A szomszéd fele volt egy ablak korábban, az be lesz falazva. A keretet már korábban kiszedtük, már csak a rács maradt. Ma azt is kiszedtük. Kipróbáltam milyen flexxel vágni.
dscn6371.jpg

A jövő héten készen kéne lennünk a koszorúval, de még a fal sincs kész. A falazás hátralévő része még minimum 1 nap, de inkább 1,5. Muszáj lesz szabadságot kivennünk, hogy időben elkészüljünk.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fonixprojekt.blog.hu/api/trackback/id/tr5315643166

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása