Egy nem túl fiatal ház felújítása

Főnix projekt

Főnix projekt

Ping-pong

2021. június 19. - Beara

Mivel a gyerekek egész nap csak a gép előtt ülnek, mert egyébként nem tudnak magukkal mit kezdeni, ezért beszereztünk pár játékot. Vettünk darts táblát, petang készletet és délelőtt Sanyi összedobott egy ping-pong asztalt is a fellehető anyagokból. 
dscn8152.JPG
Ma Sanyi elkezdte az előtétfalat a fürdőben. Viszont mikor megmozgatta a vezetékeket, az egyik el kezdett csöpögni. Egy hete fel van töltve a rendszer és nem volt gond eddig. Most megint lehet vizet szerelni és aztán újra nyomáspróbázni. 
Befejezte az ajtónyílást is. A felső rész szabása majdnem annyi ideig tartott, mint az alsó 95%.
dscn8155.JPG
Én lealapoztam az ajtót, de csak félig. Elfogyott az alapozó. Mindig hiányzik valami, állandóan barkácsáruházakba és építőanyag kereskedésekbe rohangálunk. Hazafelé vettünk, így holnap be tudom fejezni a festés. Ilyen melegben a víz bázisú festék olyan gyorsan szárad, hogy mire a végére érek már lehet is újra kezdeni.

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fonixprojekt.blog.hu/api/trackback/id/tr7216598706

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása