Egy nem túl fiatal ház felújítása

Főnix projekt

Főnix projekt

Még mindig csempézünk

2021. augusztus 21. - Beara

Még mindig nem végeztünk, talán soha nem is fogunk. Még hátra van a zuhanyzó polc mélyedésének hátfala, a díszítő sor és az alsó sor. Holnap szüneteltetjük és átváltunk a padlóra.
dscn8486.JPG

dscn8488_2.jpg
Egy részen feltettem a díszitő sort, de ez sem egyszer,ű mert nagyon nehéz a sarkoknál szépre vágni. Csempevágóval már jól tudok vágni, de ezt csak felxszel lehet. Az pedig Sanyira vár, mert én csak kicsipkézni tudom vele a csempét.
dscn8484.JPG
A zuhanytálcával is haladtunk tovább. Méretre vágtuk a szifon padlóba épített részét és felkentük a vízszigetelést.dscn8482.JPG

dscn8487.JPG

Az üvegmozaik lerakásához és fugázásához epoxy-s anyagot vettünk, így az egyben vízszigetelés is lesz. Ennyi réteg után, remélem nem lesz sehol szivárgás. A zuhanyzó részen a falat is azzal fogjuk fugázni. Azért nem az egész fürdőt, mert ebből egy vödör 27e forint, a normál fugázó anyagból pedig 3e. 

 

 

A bejegyzés trackback címe:

https://fonixprojekt.blog.hu/api/trackback/id/tr2816666774

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása