Egy nem túl fiatal ház felújítása

Főnix projekt

Főnix projekt

Álgerenda

2022. február 16. - Beara

Múlt héten meguntuk, hogy nem történik semmi a hőszivattyú ügyében, ezért írtunk egy panaszt az LG-nek. Másnap hívták is Sanyit, és elnézést kértek. Pénteken végre ki is jött valaki tőlük. Persze megint onnan indultunk, hogy valami biztos nincs jól beállítva, de a végére be kellett látnia, hogy nem hülye mindenki és ez tényleg panel csere lesz. Talán végre megoldódik a fűtés kérdése.

A hétvégén befejeztük a gerendát. Leszabtuk a hiányzó darabokat, feltettük őket, betömtük a hézagokat folyékony fával, csiszoltunk, majd olajoztunk. Én barnára akartam színezni, de Sanyi meg akarta hagyni így. Végül abban maradtunk, hogy csak színtelen lazúrt kap és ha nem jó, még mindig le tudjuk később kenni barnával.
dscn8993.JPG

Még nem találtunk megfelelő búrát. Mind hatalmas, a legtöbb ronda és drága is. Elhoztuk az agáma melegítő lámpájának búráját, hogy megnézzük jó-e a mérete. A formája és a színe is jó, de sajnos kicsit alacsony. Lehet, hogy végül veszek pár homokozó vödröt és felteszem azt. Az biztos kellően egyszerű lesz és nem is fog sokba krülni.

A bejegyzés trackback címe:

https://fonixprojekt.blog.hu/api/trackback/id/tr2217477912

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása