Egy nem túl fiatal ház felújítása

Főnix projekt

Főnix projekt

Fóliázás és vasalás

2023. június 20. - Beara

Hétfő délelőtt befejeztük a szigetelőlapok lerakását. Egyedül nem is tudtam volna megcsinálni, mert a vízcsövek elég makacsak és nehéz kezelni őket. Sanyi letekerte őket a frissen betonozott átjáróig.
dscn7949_1.JPG
A következő réteg a hőtükör fólia, amit délután 2-re sikerült is lefektetni. 
dscn7958.JPG
Sanyi közben elkezdte megemelni a zsaludeszkákat. Nem volt egyszerű, mivel be kellett őket szintezni, hogy a szélük a leendő betonréteg tetejéig érjen. Nem is végzett vele 8-ra sem. Én közben méretre vágtam a betonvasat és újabb réteg fóliát fektettem le, ahol Sanyi már végzett. 
dscn7965.JPG
Ma pihenőnapot tartunk. El kell mennünk Áronért és van egy szép hosszú listánk is az elintézendőkről. Holnap sajnos még nem tudunk betonozni, mert be kell fejezni a zsaludeszkák megemelést, a vasalást és még a fűtéscsöveket is le kell rakni. 

A bejegyzés trackback címe:

https://fonixprojekt.blog.hu/api/trackback/id/tr1718149890

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása