Egy nem túl fiatal ház felújítása

Főnix projekt

Főnix projekt

Párhuzamos projekt III.

2022. december 15. - Beara

Még nem vagyunk teljesen kész a gyerekszobákkal, de jól haladunk.

Kifestettük Áron szobáját és visszatettünk mindent a helyére.
dscn0012.JPG

dscn0013_2.jpg

A galérián is elkészült a lego birodalom, méretre gyártott egyedi asztalokkal.
dscn0032.JPG
A hétvégén beépítettük az ajtót is. Nem sikerült elsőre tökéletesre, kicsit szorult, mert hasas lett a keret. Ezért egy részen kivágtuk a purhabot és újrafújtuk. Most már tökéletesen csukódik.
dscn0038_2.jpg
A kilincsre még várni kell sajnos. Mivel ugyan olyat akartam, mint a többi ajtón van, így rendelni kellett és még nem érkezett meg. Addig hoztunk egy ideiglenest a házból.

Beni részén még csak ma kezdtük el a festést és csak a felével vagyunk kész.  Nem egyszerű úgy haladni, hogy folyton ide-oda kell pakolászni. Beni kéket választott. Elég jó lett, sajnos a képeken nem igazán látszik a valódi színe.

dscn0035_2.jpg

dscn0037.JPG

Ami még mindenhol hátravan, az a szegélylécek lerakása. Valószínűleg nincs is elég és még venni kell. De annyira nem is sürgős egyelőre.



A bejegyzés trackback címe:

https://fonixprojekt.blog.hu/api/trackback/id/tr8118003158

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása