Egy nem túl fiatal ház felújítása

Főnix projekt

Főnix projekt

Befejezett tető

2022. október 08. - Beara

Végre be tudtuk fejezni a tető fedését. Sokkal jobban néz ki így, mint a fekete fóliával. Ugyan azzal a fekete fóliával volt ideiglenesen lefedve, amivel a tetőcsere idején a ház is. 
dscn9843.JPG
Én folytattam a polcos szekrényt. Még a ragasztás előtt lefestettem a darabokat egy rétegben. Többször nem tudtam, mert elfogyott a festék. A ragasztás több emberes munka volt, mert annyi illesztési pont van, hogy 2 kéz kevés ehhez.. 
dscn9836.JPG
Majdnem az összes szorítónkat használnunk kellett.
dscn9838.JPG

Műhely szerelőbeton

Mégis el tudott jönni ma Bazsi, nem kellett elhalasztani a betonozást. Pedig már teljesen elszomorodtam, hogy azt sem lehetett tudni, hogy meddig kell halogatni a munkát. 
Szokás szerint hajnalban indultak, de kivételesen nem este 10-re értek haza. 

img_5560.jpg

img_5562.jpg

Végre elkészült és jól áll a műhelynek a beton. Most pár hét száradás következik, aztán jöhet a többi réteg.

Másik jó hír, hogy ma a hiányzó 2 panelt is leszállították. Kellett hívogatni őket egy párszor és végül közölni velük, hogy elég az ígérgetésből, ma ott leszünk ma szállítsanak. És sikerült nekik. Igazából ez nekünk így tökéletes volt, mert nem kellett külön csak ezért menni egy nap és igazából nem is lett volna rá jó alkalom az elmúlt hetekben. De így, hogy 6 hétig nem nagyon törték magukat, most már lehettünk kicsit követelőzők. 

süti beállítások módosítása