Egy nem túl fiatal ház felújítása

Főnix projekt

Főnix projekt

Fatároló

2024. március 03. - Beara

A héten végre megérkeztek a 80cm-es fióksínek. Beszereltük a fiókokat és rögzítettük az előlapokat. Azt hittem, hatalmasak ezek a fiókok, de nem fért bele az összes ágynemű.

dscn8830.JPG

dscn8831.JPG

dscn8832.JPG

A szombat hátralévő részében Sanyi haladt a fatárolóval. Szerzett kidobásra váró raklapokat, azokat szabta át. Vasáranp el is készült vele, még egy kis fát is aprított. Az biztos, hogy nem fog itt elférni a ház elött tornyosuló fakupac minden darabja. 
dscn8835.JPG
Én befejeztem Beni íróasztalát. A lábaknak szánt rönkökkel küzdöttem még egy darabig, de az asztallap már egyszerű volt. 

dscn8833.JPG

dscn8837.JPG

Ugyan olyan színűre festettem, mint a kisszekrényeket. Az asztallap kapott egy kis díszítést, használtam végre az egyik stencilemet.
dscn8834_1.JPG
Az asztalt kicsit magasabbra készítettem, mint egy megszokott asztal. Mivel Beni jóval magasabb, mint én. Nekem pont jó egy normál asztal, de neki alig fértek be a lábai az előző alá. Viszont kicsit túllőttem a célon, túl magas lett. Beni szerint nem magas, de hosszú távon biztos ő is érezné, hogy az. Jövő héten vágok pár centit a lábakból.

süti beállítások módosítása