Egy nem túl fiatal ház felújítása

Főnix projekt

Főnix projekt

Elkészült a fürdő

2023. február 21. - Beara

Tegnap befejeztük a fürdő festését. Nem lett tökéletes, de sokkal szebb, mint volt. Hiába kapartunk le mindent, ami le akart jönni, az első réteg festék felkenése után pár helyen felhólyagosodott a fent maradt festék. Talán vízzel is le kellett volna mosni, hogy felázzon. 
dscn7464.JPG
Ez sokkal nehezebb munka volt, mint bármi más Mikolán. Mikolán már nem kell a kupiban élni és ha megunjuk, abba hagyhatjuk. Itt viszont muszáj volt igyekezni, hogy zuhanyozni tudjunk és ne a wc-ben kelljen fogat mosni.  Azzal se jártunk volna jobban, ha hívunk valakit, mert akkor még több napig lett volna kupi. A festők nem ülnek le megnézni egy filmet, míg megszárad a glett és csiszolni lehet, hanem elmennek és csak másnap jönnek vissza. 2 réteg glett, 2 réteg festék 4 napot jelentett volna. És a takarítás akkor is ránk marad.

dscn7465_2.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://fonixprojekt.blog.hu/api/trackback/id/tr6218055300

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása